dinsdag 13 december 2016

Eπανέναρξη των λατρευτικών συνάξεων

Με το παρόν, με χαρά ανακοινώνουμε στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της ενορίας του Gorinchem, Αγίου Μαξίμου του ομολογητού, την επανέναρξη των λατρευτικών συνάξεων (όρθρος και Θεία Λειτουργία) στο χώρο της εκκλησίας των ευαγγελικών της πόλης μας: Ontmoetingskerk, Stalkaarsen 19 - 4205 PG Gorinchem. 



Οι λόγοι οι οποίοι επέβαλαν, τη στενάχωρη προς όλους μας προσωρινή διακοπή, ήταν καθαρά τεχνικοί. Δηλ. μια σοβαρή δυστοκία στη συνεργασία με το υπάρχον ενοριακό συμβούλιο της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, το οποίο επί πολλά συναπτά έτη φιλοξένησε την ιστορική ενορία μας. 


Ζητούμε ταπεινώς συγνώμη από όλους και τον καθένα ξεχωριστά. 


Η δυσκολία όμως αυτή δεν μας επτόησε. Όλα τα μέλη του ενοριακού μας συμβουλίου, με τη σοφή καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κκ Αθηναγόρου, κατέβαλλαν πολύμοχθες προσπάθειες για την ανεύρεση άμεσης και βιώσιμης λύσης. 


Με περισσή χαρά λοιπόν, ανακοινώνουμε στην αγάπη σας πως θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη και ευθύνη ενώπιον του ελεήμονος Θεού να δίδουμε με τη Χάρη Του τη μαρτυρία της ορθόδοξης πίστης μας, όπως πράξαμε και στο παρελθόν. 


Σας αναμένουμε λοιπόν, στη Χριστουγεννιάτικη ακολουθία (Όρθρο και Θ. Λειτουργία) στις 6.30 - 8.30πμ (όπως και στη πατρίδα μας) στην Ontmoetingskerk, Stalkaarsen 19 - 4205 PG Gorinchem. 


Με τις θερμότερες ευχές μας για μια δημιουργική εν Κυρίω προετοιμασία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, 


Ο πρόεδρος και τα μέλη του ενοριακού συμβουλίου της ενορίας μας 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten